Κάνε ένα διάλειμμα

Ήρθε η ώρα να κάνεις διάλειμμα;

Αν νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω από το στοίχημα με την in2bet, μπορείς να το κάνεις γρήγορα και εύκολα ενεργοποιώντας ένα τάιμ άουτ στο λογαριασμό σου.

Κάνε Διάλειμμα: Το εργαλείο «κάνε διάλειμμα» σου δίνει τη δυνατότητα να αναστείλεις προσωρινά τη λειτουργία του λογαριασμού από 24 ώρες έως 3 μήνες. Κατά τη διάρκεια του «τάιμ άουτ» δεν θα μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου. Όταν η περίοδος τάιμ άουτ ολοκληρωθεί, ο λογαριασμός σου θα ανοίξει ξανά αυτόματα και θα μπορείς να συνεχίσεις όπως πριν.

– Για να ορίσεις ένα διάλειμμα, κάνε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.in2bet.com.cy/metra

Όρια Πρόσβασης: Εάν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες ή ημέρες κατά τις οποίες θα ήθελες να αποτρέψεις τον εαυτό σου από το να στοιχηματίσει, μπορείς να το κάνεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις να παραμείνεις συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ημερών. να ξέρεις ότι υπάρχουν ημέρες που δεν θέλετε να αποσπάται η προσοχή σας από τα στοιχήματα.

– Για να ορίσεις τον χρόνο προσωρινής διακοπής, κάνε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.in2bet.com.cy/metra

Η ρύθμιση του χρόνου διαλείμματος ή ορίου πρόσβασης τίθεται σε ισχύ άμεσα. Οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις σου αυξάνει πιθανούς κίνδυνους χρειάζεται 7 ημέρες για να ενεργοποιηθεί. Οποιαδήποτε αλλαγή μειώνει τους πιθανούς κινδύνους και αυξάνει την προστασία σου τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Ελεύθερος Χρόνος ή Chill out –  Περίοδος Διάθεσης
Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς τον χρόνο, μπορείς να βάλεις ωράριο σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες κατά τις οποίες θα απέχεις από το Παιχνίδι. Δες το σαν μια περίοδο chillαρίσματος. Αυτό μπορεί να είναι π.χ. κάθε Πέμπτη 08:00-17/:00 ή κάθε μέρα 09:00-21:00 ή τα Σάββατο όλη μέρα.

παράδειγμα: Με αυτό το Εργαλείο μπορείς να σιγουρευτείς ότι θα απέχεις τις καθημερινές π.χ. κατά το ωράριο εργασίας σου ή τα Σαββατοκύριακα τις ώρες που περνάς χρόνο με την οικογένειά σου.

(αφορά τα παραπάνω)
Απόσυρση – Τροποποίηση Ορίου

Κάθε αλλαγή (π.χ. απόσυρση ή τροποποίηση ορίου) που συνεπάγεται ενδεχόμενη μείωση προστασίας του παίκτη πραγματοποιείται 7 μέρες αφότου η Εταιρεία λάβει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα από τον παίκτη. Αντιθέτως, κάθε αλλαγή που σηματοδοτεί αύξηση προστασίας του παίκτη έχει άμεση ισχύ με τη λήψη του σχετικού ηλεκτρονικού αιτήματος.)