Καθόρισε τα όρια σου

Εργαλεία οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης χρόνου

Ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι έχεις έλεγχο των στοιχημάτων σου είναι να θέσεις όρια. Τα όρια μπορούν να αφορούν τόσο τον χρόνο όσο και τα χρήματα σου. Δεν θα σου πούμε ποτέ τι να κάνεις, αλλά κατά τη γνώμη μας το να θέσει κανείς όρια στον εαυτό του είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κάνει μόλις εγγραφεί στην in2bet.

Χρηματικά όρια

Όρια καταθέσεων: κάνε τον προϋπολογισμό σου και μην τον ξεπεράσεις, ορίζοντας ένα μέγιστο χρηματικό ποσό που μπορείς να καταθέτεις στο λογαριασμό σου στην in2bet καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία (ή και τα τρία).

Όρια πονταρίσματος/στοιχήματος: όρισε τον αριθμό των στοιχημάτων στα οποία μπορείς να ποντάρεις κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Όρια απώλειας: όρισε το ποσό που είσαι διατεθειμένος να χάσεις κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Χρονικά όρια

Κάνε Διάλειμμα: όρισε ένα προσωρινό τάιμ άουτ στο λογαριασμό σου, ώστε να μην μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτόν για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, από 24 ώρες έως 3 μήνες.

Όρια πρόσβασης: επίλεξε τις ώρες της ημέρας ή τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις οποίες θα ήθελες να περιορίσεις την πρόσβαση στο λογαριασμό σου (π.χ. 13:00-18:00 κάθε μέρα ή Δευτέρα και Παρασκευή).

Αυτοαποκλεισμός: αν πραγματικά πιστεύεις ότι έχεις πρόβλημα με το στοιχηματισμό ή είσαι σίγουρος ότι δεν θέλεις να στοιχηματίσεις ξανά, τότε μπορείς να αυτοαποκλειστείς μόνιμα από την in2bet. Εάν πιστεύεις ότι ο αυτοαποκλεισμός είναι η σωστή επιλογή για σένα, θα σου προτείναμε να εξετάσεις το ενδεχόμενο αυτοαποκλεισμού σου από οποιεσδήποτε άλλες ιστοσελίδες χρησιμοποιείς για να στοιχηματίζεις.

Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, μπορείς να θέσεις τα όριά σου κάνοντας κλικ στο www.in2bet.com.cy/metra και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί Αυτοπροστασία > Ρυθμίσεις.

Οποιαδήποτε αλλαγή στις ρυθμίσεις σου αυξάνει πιθανούς κίνδυνους (π.χ. αύξηση των ορίων κατάθεσης, πονταρίσματος ή απώλειας) χρειάζεται 7 ημέρες για να ενεργοποιηθεί. Οποιαδήποτε αλλαγή μειώνει τους πιθανούς κινδύνους και αυξάνει την προστασία σου (π.χ. μείωση των ορίων κατάθεσης, πονταρίσματος ή απώλειας) τίθεται άμεσα σε ισχύ.

Θέσε τα Όριά σου! – Όριο Κατάθεσης

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους άρα είναι χρήσιμο να ξέρεις πόσα έχεις στη διάθεσή σου, στη στοιχηματική «μπάνκα» σου. Με το Εργαλείο «Όριο Κατάθεσης» ορίζεις το μάξιμουμ ποσό της κατάθεσης που θα γίνεται στον λογαριασμό σου, είτε γενικά είτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. 24ωρο, εβδομαδιαίως, μηνιαίως)

παράδειγμα: Εάν ορίσεις ότι κάθε μήνα δεν θέλεις να ξεπερνάς σε κατάθεση τα €100, το σύστημα δεν θα σε αφήσει να πιστώσεις μεγαλύτερο ποσό από αυτό.

Βάλε Φρένο! – Όριο Στοιχηματισμού/Πονταρίσματος

Απόκτησε τον απόλυτο έλεγχο του πόσα ποντάρεις. Με αυτό το Εργαλείο, μπορείς να ορίσεις το μέγιστο ποσό που θα στοιχηματίσεις, είτε γενικά είτε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. 24ωρο, εβδομαδιαίως, μηνιαίως)

παράδειγμα: Εάν ορίσεις ότι κάθε βδομάδα δεν θέλεις να παίζεις περισσότερα από €20, δεν θα μπορείς να τοποθετήσεις στοιχήματα μεγαλύτερα των €20 μέχρι να λήξει το διάστημα αυτό.

Απόσυρση – Τροποποίηση Ορίου

Κάθε αλλαγή (π.χ. απόσυρση ή τροποποίηση ορίου) που συνεπάγεται ενδεχόμενη μείωση προστασίας του παίκτη πραγματοποιείται 7 μέρες αφότου η Εταιρεία λάβει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα από τον παίκτη. Αντιθέτως, κάθε αλλαγή που σηματοδοτεί αύξηση προστασίας του παίκτη έχει άμεση ισχύ με τη λήψη του σχετικού ηλεκτρονικού αιτήματος.)