Προστασία Ανηλίκων

Γονικός έλεγχος

Κάτω των 18 ετών

Είναι παράνομο να στοιχηματίζει κάποιος κάτω των 18 ετών. Στην in2bet η προστασία των ανηλίκων αποτελεί θεμελιώδες μέρος της δέσμευσής μας για ασφαλές παιχνίδι για όλους.

Γι’ αυτό το λόγο έχουμε θέσει πολύ αυστηρά μέτρα επαλήθευσης της ηλικίας των παικτών μας κατά την εγγραφή τους. Όποιος λογαριασμός διαπιστωθεί ότι ανήκει σε άτομα κάτω των 18 ετών θα κλείσει αμέσως και χωρίς προειδοποίηση. Τυχόν καταθέσεις θα επιστραφούν και όλα τα στοιχήματα θα ακυρωθούν, συμπεριλαμβανομένων των κερδισμένων στοιχημάτων. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε λογαριασμό έχει δημιουργηθεί με ανακριβή ή ψευδή προσωπικά στοιχεία.

Κοινόχρηστες συσκευές

Εάν στοιχηματίζεις χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή στην οποία έχουν πρόσβαση ανήλικοι κάτω των 18 ετών, σε προτρέπουμε έντονα να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα που θα τους εμποδίζουν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό σου στην in2bet.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνεις αυτό:

– Εγκατάστησε λογισμικό φιλτραρίσματος και κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου σε όλες τις συσκευές σου, αποκλείοντας την πρόσβαση σε ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών σε οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 18 ετών.

–  Μην αφήνεις ανεπιτήρητες τις συσκευές σου όσο είσαι συνδεδεμένος στην in2bet.

– Απενεργοποίησε την επιλογή αποθήκευσης κωδικού πρόσβασης και μην σημειώνεις πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σου

– Εάν υπάρχουν ανήλικοι που έχουν πρόσβαση στις συσκευές σου, δημιούργησε δικό τους ξεχωριστό προφίλ για να διασφαλίσεις την ασφαλή περιήγησή τους στο ίντερνετ.

– Ποτέ μην μοιράζεσαι τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμό ή της κάρτας σου με ανήλικους

Δύο γνωστοί ιστότοποι που παρέχουν γονικό έλεγχο και έλεγχο συσκευών και περιεχομένου είναι οι www.netnanny.com και www.cybersitter.com. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι, αν θέλεις να κάνεις τη δική σου έρευνα.

Προστασία Ανηλίκων
Άτομα κάτω των 18 ετών είναι παράνομο να στοιχηματίζουν. Στην in2bet παίρνουμε πολύ σοβαρά την Προστασία των Ανηλίκων γι’αυτό και έχουμε εντάξει στις διαδικασίες εγγραφής στην πλατφόρμα μας πολύ αυστηρά μέτρα επιβεβαίωσης της ηλικίας. Οι λογαριασμοί που ανήκουν σε άτομα κάτω των 18 ετών εντοπίζονται, κλείνουν άμεσα και χωρίς προειδοποίηση, χρήματα που έχουν κατατεθεί επιστρέφονται και όλα τα δελτία στοιχημάτων που έχουν παιχτεί -μαζί και τυχόν κέρδη- ακυρώνονται. Παρομοίως, λογαριασμοί που έχουν ανοιχτεί (πριν το στάδιο της επαλήθευσης στοιχείων) και φέρουν ανακριβή ή ψευδή προσωπικά στοιχεία του παίκτη, κλείνουν άμεσα και χωρίς προειδοποίηση, ενώ χρήματα που έχουν κατατεθεί επιστρέφονται και όλα τα δελτία στοιχήματα που έχουν παιχτεί -μαζί και τυχόν κέρδη- ακυρώνονται.
Γονικός Έλεγχος

Στην περίπτωση που η συσκευή την οποία χρησιμοποιείς για στοιχηματισμό χρησιμοποιείται από ανηλίκους, σε παροτρύνουμε να τη διαμορφώσεις έτσι ώστε να κρατά μακριά τα παιδιά και τα ανήλικα άτομα, συνολικά, από το να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς σου και σε τυχόν ευαίσθητο περιεχόμενο. Ο γονικός έλεγχος είναι απαραίτητος όπως και ο περιορισμός των ανηλίκων για ασφαλές και υπεύθυνο σερφάρισμα. Τι σου προτείνουμε ως μέτρα προφύλαξης;

  • Χρησιμοποίησε Λογισμικό Φιλτραρίσματος κι εγκατέστησε γονικό έλεγχο σε όλες τις συσκευές σου, αποκλείοντας την πρόσβαση -για τα παιδιά- σε ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών
  • Απόφυγε να αφήσεις τις συσκευές σου ανεπιτήρητες όταν έχεις συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας
  • Μην μοιραστείς τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού ή της κάρτας σου με ανηλίκους
  • Μην ενεργοποιήσεις την επιλογή Αποθήκευσης Κωδικού Πρόσβασης ή μην σημειώσεις σε εμφανές σημείο τον κωδικό εισόδου προς την ιστοσελίδα μας
  • Εάν χρησιμοποιούν τις συσκευές σου ανήλικα άτομα, προτίμησε να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό προφίλ για την πλοήγησή τους

Σου προτείνουμε δύο εργαλεία που παρέχουν Γονικό Έλεγχο περιεχομένου/συσκευής, αλλά σε παροτρύνουμε να κάνεις τη δική σου έρευνα:

www.netnanny.com

www.cybersitter.com