Η πολιτική μας για ασφαλέστερο στοίχημα 

Αυτό που μετράει είναι το παιχνίδι

Ως φίλαθλοι που μας αρέσει και να στοιχηματίζουμε, αγαπάμε αυτό που κάνουμε εδώ στην in2bet και ελπίζουμε να αγαπήσεις κι εσύ τη σελίδα μας και να στοιχηματίσεις μαζί μας – το αθλητικό στοίχημα εδώ είναι φτιαγμένο από φιλάθλους για φιλάθλους.

Το στοίχημα είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνουμε ως μια ακόμη μορφή ψυχαγωγίας, όπως η γυμναστική, η έξοδος με τους φίλους μας, το διάβασμα ή ο κινηματογράφος. Τη στιγμή που το στοίχημα παύει να γίνεται αντιληπτό μ’ αυτόν τον τρόπο και αρχίζει να συνδέεται αποκλειστικά με το αποτέλεσμα, τότε είναι που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν πρέπει όντως να συνεχίσεις να παίζεις. Σίγουρα όλοι προτιμάμε τη νίκη, αλλά η ήττα δεν είναι το τέλος του κόσμου, ή τουλάχιστον δεν θα πρέπει ποτέ να μας κάνει να νιώθουμε σαν να είναι.

Η δέσμευσή μας να παρέχουμε στους παίκτες μας ένα ασφαλές, δίκαιο και υπεύθυνο μέρος για να στοιχηματίσουν είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη. Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στους παίκτες μας υπερβαίνει την απλή εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας έναντι των ρυθμιστικών αρχών. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι και το οποίο πιστεύουμε ότι μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων.

Το ψηφιακό μας περιβάλλον, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ποιότητα, τη συνέπεια, την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της in2bet. Οι αφοσιωμένοι εργαζόμενοι στην in2bet εκπαιδεύονται τακτικά και διαρκώς, ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν γρήγορα οποιοδήποτε σημάδι πιθανού προβλήματος με το στοιχηματισμό και να μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη βοήθεια.

Θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να θέσεις κάποια όρια στον λογαριασμό σου, είτε χρηματικά, είτε χρονικά, είτε και τα δύο. Θα είναι το πιο έξυπνο και αποτελεσματικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να έχεις πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων σου.

Και να θυμάσαι: αρκεί ένα τηλεφώνημα ή ένα email για να έχεις όποια βοήθεια και όποτε την χρειαστείς. Οτιδήποτε πεις στην in2bet ή σε οποιονδήποτε άλλο οργανισμό υποστήριξης θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη εχεμύθεια και ευαισθησία. 

Σε ευχαριστούμε που εμπιστεύτηκες την in2bet.

Πολιτική Ασφαλούς Παιχνιδιού με την in2bet
Μας αρέσει το Παιχνίδι και σε θέλουμε συμπαίκτη. Ως in2bet δεσμευόμαστε ως προς την υιοθέτηση πρακτικών και διαδικασιών που προωθούν τον Ασφαλή Στοιχηματισμό. Υποστηρίζουμε εμπράκτως κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας των παικτών μας από ενδεχόμενες αρνητικές συνέπειες του στοιχηματισμού και τους υποστηρίζουμε ώστε να έχουν γνώση, επιλογές ρύθμισης και αυτοπροστασίας για να μπορούν να λαμβάνουν υπεύθυνες και συνειδητές αποφάσεις. Τόσο το ψηφιακό περιβάλλον όσο και οι υπηρεσίες όπως και τα προϊόντα της in2bet είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να διασφαλίζουν, όσο γίνεται περισσότερο, την ποιότητα, ασφάλεια, διαφάνεια κι αξιοπιστία του παιχνιδιού. Εκπαιδεύουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα το Προσωπικό μας ώστε να είναι σε θέση να αναγνωρίζει τυχόν σημάδια εθισμού και να μπορεί να κατευθύνει, έγκαιρα και κατάλληλα τους παίκτες προς λογισμικά και φορείς που προσφέρουν βοήθεια.

Απόλαυσε Υπεύθυνα, Παίξε Υπεύθυνα!