Εισαγωγή

Παίζοντας με ασφάλεια στην in2bet

Το ασφαλές στοίχημα είναι και θα είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα στην in2bet.

Γνωρίζουμε καλά ότι μέσα στο πάθος, τη δράση και τον ενθουσιασμό της στιγμής μπορεί κανείς εύκολα να παρασυρθεί και να ποντάρει περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Ή, με τον καιρό, να βρεθεί να στοιχηματίζει πιο συχνά απ’ ό,τι θα ήθελε.

Το αθλητικό στοίχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, την απόλαυση της δράσης και την ευχαρίστηση. Είμαστε εδώ για να μεταδώσουμε ενέργεια και ενθουσιασμό, όχι άγχος και στρες απ’ αυτά έχουμε ήδη αρκετά.

Ως άτομα είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις επιλογές που κάνουμε. Από εσένα εξαρτάται πόσα θα στοιχηματίσεις και πόσο συχνά. Αυτό που σου εγγυόμαστε εμείς στην in2bet είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα έχεις πάντα τον έλεγχο και ότι δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα με το στοιχηματισμό.

Γι’ αυτό και σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία για ασφαλές στοίχημα, τα οποία μπορείς να βρεις στο μενού στα αριστερά της σελίδας μαζί με κάποιες άλλες συμβουλές:

– Όρια καταθέσεων
– Όρια πονταρίσματος
– Όρια απώλειας
– Κάνε Διάλειμμα
– Όρια Πρόσβασης
– Αυτοαποκλεισμός
– Αποκλεισμός ιστοσελίδων & ασφάλεια στο διαδίκτυο

Τα παραπάνω είναι μια σειρά αποτελεσματικών και εύχρηστων εργαλείων που θα σε βοηθήσουν να παρακολουθείς πόσο χρόνο και πόσα χρήματα ξοδεύεις στην in2bet. Σκέψου τα σαν το «λογικό φίλο» σου που είναι πάντα εκεί για να σου δώσει καλές συμβουλές όταν τις χρειάζεσαι.

Προωθούμε μια κοινωνικά υπεύθυνη στάση απέναντι στο αθλητικό στοίχημα. Η φιλοσοφία μας είναι ότι αυτό που μετράει είναι το παιχνίδι. Η ήττα είναι μέρος του αθλητισμού και γεγονός της ζωής. Ο Michael Owen το γνωρίζει καλά αυτό και εμείς το ίδιο. Πιστεύουμε ότι ο τρόπος που παίζεις το παιχνίδι και η απόλαυση που παίρνεις απ’ αυτό είναι πιο σημαντικά απ’ το τελικό αποτέλεσμα – είτε νικήσεις είτε χάσεις.

Να θυμάσαι: είμαστε στο πλευρό σου και είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε αν υπάρχει κάτι που θέλεις να συζητήσεις.

Στοιχηματίζοντας Υπεύθυνα για μέγιστη Συγκίνηση

Σε προτρέπουμε να:
  • Απολαύσεις το παιχνίδι, τη διαδρομή, τη συγκίνηση που σου προσφέρει το άθλημα και οι αθλητές, και να μην επικεντρωθείς τόσο στο σκορ, μην παθιαστείς και μην τον κάνεις αυτοσκοπό.
  • Στοιχηματίσεις υπεύθυνα και δίχως να ξεπεράσεις το μπάτζετ που ορθολογιστικά μπορείς να διαθέσεις. Αν μείνεις μέσα σε λογικά χρηματικά όρια τότε το Παιχνίδι δεν μπορεί να σε νικήσει ποτέ!
  • Διατηρήσεις τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα του παιχνιδιού από την αρχή έως το τέλος. Το Στοίχημα για εμάς είναι απόλαυση, συγκίνηση, πάθος για το άθλημα, για την προσπάθεια, και όχι τρόπος να κερδίσεις χρήματα, εισόδημα ή να κυνήγι για τις απώλειές σου.
  • Βοηθήσεις τον εαυτό σου να παίξει υπεύθυνα. Θέσε χρονικό όριο ασχολίας με το Παιχνίδι και το Στοίχημα. Και μετά κάνε κάτι άλλο που σε ευχαριστεί. Ώστε να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου μέχρι την επόμενη φορά. Το διάλειμμα χρειάζεται.
  • Παίξε μόνο όταν είσαι καλά, ψυχολογικά. Το Παιχνίδι δεν είναι τέτοιου είδους εκτόνωση και σε θέλει μαζί του, όπως κι εμείς.
  • Παιχνίδι και Συγκίνηση πάνε παρέα, παιχνίδι και αλκοόλ όχι
  • Πριν παίξεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο κι εξοικειώσου με το πώς λειτουργούν τα προϊόντα μας και η ανατρεπτική φιλοσοφία της in2bet. Σε θέλουμε συμπαίκτη!