Μην κυνηγάς την ήττα!

Πότε κερδίζεις, πότε χάνεις

Όποιος στοιχηματίζει με κάποια συχνότητα ξέρει καλά ότι πολλές φορές θα χάσει. Για την ακρίβεια, οι πιθανότητες λένε ότι κανείς χάνει περισσότερα απ’ όσα κερδίζει με την πάροδο του χρόνου. Κάποιοι βλέπουν το αθλητικό στοίχημα όπως κάθε άλλη μορφή διασκέδασης ή ψυχαγωγίας για την οποία χρειάζονται χρήματα – όπως το να βγει κανείς έξω για φαγητό, να αγοράσει καινούργια ρούχα ή να πάει διακοπές. Αν εσύ δεν νιώθεις άνετα να χάνεις χρήματα περιστασιακά, τότε το αθλητικό στοίχημα δεν είναι για σένα.

Κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν μπεις ποτέ στον πειρασμό να κυνηγήσεις τις απώλειες σου. Δηλαδή να θελήσεις να παίξεις περισσότερα στοιχήματα και να ποντάρεις περισσότερα χρήματα προκειμένου να κερδίσεις τα χρήματα που έχεις χάσει. Όσο δελεαστικό κι αν φαίνεται, το κυνήγι της ήττας δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Στην in2bet είμαστε και οι ίδιοι φίλαθλοι, οπότε το καταλαβαίνουμε. Έχουμε βρεθεί κι εμείς εκεί. Αλλά το κυνήγι της ήττας δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα να κάνει κανείς.

Απόσυρση – Τροποποίηση Ορίου

Κάθε αλλαγή (π.χ. απόσυρση ή τροποποίηση ορίου) που συνεπάγεται ενδεχόμενη μείωση προστασίας του παίκτη πραγματοποιείται 7 μέρες αφότου η Εταιρεία λάβει σχετικό ηλεκτρονικό αίτημα από τον παίκτη. Αντιθέτως, κάθε αλλαγή που σηματοδοτεί αύξηση προστασίας του παίκτη έχει άμεση ισχύ με τη λήψη του σχετικού ηλεκτρονικού αιτήματος.)